Un stil de viata sanatos presupune un echilibru intre obiceiuri si bucuria gustului, pe de o parte si respectarea manualuui de functionare a corpului si bucuria vietii, pe de alta parte. Afla, cum poti echilibra aceasta balanta, asa incat sa te bucuri de longevitate in deplina functionalitate!

Continut

  1. Raw Vegan
  2. Beneficii
  3. Tabara
  4. Satietate
  5. Proteine

1. Raw vegan: De ce sa iti pastrezi vointa, imaginatia si curajul pentru situatii in care esti obligat sa le folosesti? Este mult mai placut si interesant, chiar safe, cum zice englezul, sa fi proactiv, nu reactiv. De ce spun asta? Pentru ca cele mai multe persoane, care au adoptat acest stil de alimentatie,au facut-o dupa un diagnostic! Si, in general, dupa multa suferinta, ingrijorare si multa alergatura de la un cabinet la altul. Iar, atunci cand sansele de vindecare, sau chiar supravietuire au scazut considerabil, au ales aceasta ULTIMA alternativa salvatoare! O cale mai directa catre sanatate si bucuria vietii este sa alegi, in cunostinta de cauza, ce vrei sa ai in farfuria ta.Te indemn sa asculti acest video, pentru sensibilizare.

2. Beneficiile: Orice substanta si molecula inutile sunt eliminate dintr-un corp care se alimenteaza predominent natural. Putem sa le denumim, ca: tesut gras in exces, colesterol “rau”, histamina, homocisteina, antigene si alergeni care pot declansa boli autoimune si alergice, paraziti, substante inflamatorii care pot declansa boli cronice degenerative, molecule reactive care pot declansa cancer. Celebritati, personalitati publice si in general persoanele interesate de sanatate optima, frumusete si longevitate fara afectiuni, fac aceasta alegere de a se hrani predominant natural.Poate, nu este o idee de refuzat, nici pentru tine. Urmareste inregistrarea, si alege intelept.

3. Tabara Holistica: Nimic nu intrece forta si energia grupului, atunci cand ai decis sa faci schimbari in viata ta. Intr-o tabara de nutritie holistica, te bucuri de meniuri naturale, de seminarii si conferinte despre cum functioneaza organele si sistemele corpului, dar si despre anatomia energetica a Fiintei. Sedintele de detoxifiere, de revitalizare, masajul,scanarile parametrilor biologici la sosire si la plecare, precum si sesiunile personalizate de coahing, jocurile distractive cu teme psihologice si drumetiile, completeaza in mod atragator programul. Rezerva-ti si tu un loc pentru acest rasfat.

4. Satietatea: Enteroglucagonul, gastrina, secretina, somatostatina, GIP, si VIP sunt hormonii secretati cand stomacul este dilatat. Acestia intervin direct, dar si prin intermediul altor neurotransmitatori, in senzatia de satietate. Afla, cum putem influenta satietatea benefic, fara sa crestem numarul caloriilor vide, sau a celor in exces.

5. Proteine: Ceea ce foloseste corpul, pentru refacerea propriilor tesuturi, din proteinele alimentare, sunt aminoacizii. Poti afla acum, modul in care aminocizii sunt legati in proteinele vegetale, respectiv animale, precum si ce are de facut stomacul pentru a-i elibera din aceste legaturi. Toate acestea, precum si valoarea acestora pentru corp, dar si calitatea bio-informatiei subtile care le insoteste, le poti descoperi in acest video.