Educație - Informații Educative

Pentru a comanda faceȚi click aici.

Neuroștiința demonstrează apariţia unei frecvenţe noi, după repetarea de 21 de ori a aceleaşi afirmaţii. Aceasta, inseamnă intrarea în frecvenţa minţii subconştiente, care este evidenţiată la monitorizarea continuă a electro-encefalo-gramei.

Mintea subconştientă reprezintă baza de date cu care lucrează creierul nostru. Baza de date, care ne conduce la anumite alegeri, comportamente, obiceiuri si in final, anumite rezultate. Continuarea rostirii afirmaţiei la 21 de ori, startează procesul de creaţie. Menţinerea pe frecvenţa creaţiei o obţinem prin continuarea repetarii.

Vă reamintesc că Tărâmul Creaţiei incepe la a 21-a afirmaţie, şi continuă pe tot parcursul rostirii acesteia. Astfel, pentru a aduce informaţia la toate nivele de vibraţie a Fiinţei, am ales să continuăm repetarea de incă 7 ori, corespunzator celor 7 centrii de forţă ai Corpului Fizic.

De fapt, cu cat se continua mai indelung repetarea, cu atat se consolideaza mai profund neuroplasticitatea. Pentru ca, prin acest exerciţiu, se naşte un nou traseu al influxurilor electrice în creier, care va determina secretia de noi neurotransmitatori. Iar, dupa o perioadă de 28 de zile de antrenament, pe acest traseu nou electric, va creşte un baby neuron. Si astfel, aceste restructurări neuronale evidente, vor intretine, fara a mai fi nevoie de afirmatii, secretiile de noii neurotransmitatori. Iar acestea, vor determina atat efecte vegetative la nivelul organelor, precum si cognitive si emotionale la nivelul comportamentului.

Sumarizand, afirmatiile repetate determina modificări ale câmpului energo-informational propriu, urmate de trasee electrice corticale noi, care in 28 de zile conduc la structuri noi neuronale, cu repercursiuni asupra corpului fizic si a vietii sociale.

Pentru a dinamiza acest proces, si a-i creste eficientizarea, am creat si un instrument de lucru. Acesta este elegant, rafinat, posibil de purtat in permanenta, adresat atat femeilor si barbatiilor, precum si copiilor, si care poarta denumirea de Bratara Neuro 21.